Splints de deget: tipuri, opțiuni, siguranță și mai multe

Splints de deget: tipuri, opțiuni, siguranță și mai multe

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Splint -urile cu degetele sunt piese de echipament medical pe care oamenii le pot purta pentru a -și imobiliza degetul rănit și pentru a preveni deteriorarea ulterioară. Există diferite tipuri de stropi de deget, fiecare trazând o afecțiune diferită și vin într -o varietate de dimensiuni și materiale.

Acest articol explorează eficacitatea stropirilor degetelor, tipurile pe care o persoană le poate cumpăra online și Caracteristicile pe care oamenii le pot lua în considerare înainte de a face o achiziție. Articolul oferă, de asemenea, câteva sfaturi de siguranță și modul în care o persoană poate folosi acest echipament medical pentru un copil.

Cât de eficiente sunt stropirile degetelor?

Orteza este corectarea tulburărilor membrelor sau Coloana vertebrală cu ajutorul bretelelor și a altor dispozitive pentru a restabili alinierea corespunzătoare sau pentru a oferi sprijin. Profesioniștii din domeniul sănătății se referă la o brățară, o stropire sau un dispozitiv similar ca un orthotic.

ortotice, cum ar fi stropirile degetelor, pot proteja articulațiile prin imobilizarea lor, reducerea durerii și umflarea în timp ce ajută la vindecarea leziunilor acute. De asemenea, pot preveni leziunile și pot facilita funcția articulară adecvată.

O revizuire din 2018 a studiilor privind tratamentul și gestionarea artritei primare la nivelul articulațiilor degetelor și degetului mare au descoperit că tratamentele de orteză sau stropi de deget pot ajuta la reducerea durerii și să îmbunătățească puterea de prindere.

Autorii revizuirii nu au găsit nicio diferență semnificativă între beneficiile dispozitivelor orthotice personalizate sau gata de utilizare. ca tratament autonom pentru artrită. Mai degrabă, ei sugerează să le folosești în tandem cu alte tehnici de management, cum ar fi terapia fizică și medicamentele.

Medicii recomandă adesea să se împletească atunci când o persoană are un deget rănit, cum ar fi degetul mazorului. Acest tip de vătămare apare atunci când o persoană rănește tendonul care îndreaptă degetul sau degetul mare. Academia Americană de Chirurgi Ortopedici (AAOS) observă că stropirile degetelor pot ajuta la menținerea degetului drept și stabil pe măsură ce se vindecă.

În conformitate cu AAOS, oamenii trebuie să -l poarte continuu timp de 8 săptămâni, inclusiv în timpul scăldării . După scăldat, o persoană trebuie să îndepărteze stropirea și să o permită să se usuce. În timp ce se usucă, trebuie să -și țină degetul drept pentru a evita timpul de vindecare prelungit.

Autorii unui studiu din 2014 recomandă ca o persoană cu un deget de la mazor să poarte un splint continuu timp de 6 săptămâni și apoi pentru încă 2 suplimentar –6 săptămâni în timpul somnului. De asemenea, aceștia remarcă faptul că profesioniștii din domeniul sănătății ar trebui să lucreze cu persoana pentru a -i învăța cum să schimbe splintul și să verifice semnele de iritație a pielii.

Într -un studiu din 2017, cercetătorii notează că oricare dintre diferitele tipuri de splinturi sunt La fel de eficient pentru tratament. Cu toate acestea, aceștia subliniază, de asemenea, că un medic poate recomanda o intervenție chirurgicală dacă o persoană nu respectă instrucțiunile de stropire, vătămarea este mai severă sau persoana lucrează cu mâinile sale.

Ce tipuri de stropi de deget există acolo ?

Există patru tipuri de stropi de deget:

 • Splints Buddy: Acestea implică două degete tapetate împreună. Oamenii folosesc splinturi de amici atunci când au un deget încordat – de exemplu, ca urmare a unei leziuni blocate. Acest tip de stropi nu este potrivit pentru degetele fracturate.
 • Splints statice: acestea țin o îmbinare într -o poziție specifică, fie complet dreaptă, fie ușor îndoită. Oamenii pot găsi stropi statice din metal și spumă la farmaciile locale, unde sunt disponibile la tejghea. Cu toate acestea, oamenii pot utiliza, de asemenea, cele personalizate care folosesc materiale plastice modelabile, care sunt utile pentru tratarea leziunilor de utilizare repetitivă, a deteriorării tendonului și a fracturilor.
 • stivă: au dimensiuni diferite și tratează vârful unui deget. Se potrivesc peste capătul degetului și trec pe lângă prima articulație pentru a ține degetul în sus, astfel încât să nu se îndoaie. Aceste stropi de deget folosesc plastic cu găuri în ele pentru a promova fluxul de aer.
 • Splint -uri dinamice: ele constau din plastic, spumă și metal și oferă o întindere prelungită pentru articulații rigide. De asemenea, sunt potrivite pentru a purta noaptea sau când o persoană se odihnește.

Lista de splinuri pentru a cumpăra

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a făcut -o Am încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate se bazează pe cercetare.

McVcoyh Buddy Splint Tape

Conform McVcoyh, banda sa de splint funcționează pentru persoanele care au o entorsă, o tulpină, dislocare, umflare sau blocată deget. De asemenea, poate funcționa pentru persoanele care au degetul Mallet.

Pachetul conține opt ambalaje care folosesc fibre medicale lavabile, fără latex și ecologice. Materialul poate absorbi un anumit impact și poate ajuta la menținerea degetelor drepte.

O persoană poate personaliza banda de splint pe care să o poarte fie pe degete, fie pe degetele de la picioare.

Cumpărați acum

Finger PREPUNE STATIC STATIC PREGANȚĂ DE Finger Finger Splint

Acest splin static Fingerss vine cu un avertisment despre utilizarea acestuia sub supravegherea unui terapeut de mână sau chirurg.

Compania susține că proiectarea ajută la corectarea contracturii de flexie a articulației proximale interfalangeale, ceea ce face ca o persoană să aibă greu să îndrepte degetele din cauza utilizării excesive, a vătămării sau a artritei.

Compania afirmă potencialex că dispozitivul poate ajuta la îndreptarea degetului prin modificări treptate ale suportului.

Dispozitivul vine în mai multe dimensiuni, astfel încât o persoană poate selecta dimensiunea care se potrivește cel mai bine degetelor.

Cumpărați acum

Sumifun Stack Splints

Sumifun Stack Splints oferă cinci splinuri diferite pentru a se potrivi fiecare deget. Acestea oferă suport și corecție respirabilă pentru persoanele cu diverse probleme, inclusiv vârfurile degetelor crăpate, degetul de la mallet, osteoartrita, rigiditatea degetelor și dislocarea.

Unele recenzii pe Amazon rețineți că elementele de fixare a țesăturilor utilizate pentru a atașa stropi la șlefuirile la Degetele nu sunt adecvate pentru a ține stropirile în loc, în special atunci când sunt umede. Unii recenzori recomandă utilizarea unei benzi adezive impermeabile pentru a remedia asta.

Cumpărați acum

klnily dinamic splinturi de deget

Splinturile dinamice dinamice dinamice folosesc o bobină pentru a ajuta degetele într -o poziție naturală. Potrivit companiei, acestea sunt potrivite pentru persoanele cu paralizie cerebrală, boala Parkinson și tensiunea musculară.

Proiectarea Splints oferă stabilitate și protecție și permite unei persoane să efectueze exerciții pentru a -și întări degetele în timp ce Purtând splintul.

Cumpărați acum

funcții de căutat atunci când cumpărați unul

Caracteristicile pe care o persoană le -ar putea dori să le ia în considerare atunci când cumpără un splint de deget includ:

 • Dimensiune: O persoană ar trebui să verifice dacă splintul degetului susține dimensiunea degetului.
 • Condiții și design: Splinturile degetelor vin într -o varietate de modele și forme pentru a ajuta la tratarea diferitelor afecțiuni. Persoanele ar trebui să verifice ce stropi de deget sunt potrivite pentru rănirea lor. Mulți producători vor enumera ceea ce cred că va funcționa splintul. Când are îndoieli, o persoană ar trebui să consulte un profesionist din domeniul sănătății despre ce tip de splint va fi cel mai potrivit pentru ei.
 • Material: Materialele pe care companiile le folosesc pot varia foarte mult între produse și pot include opțiuni fără latex, respirabil Materiale, materiale plastice, cauciucuri și metal. Materialele pot afecta atât confortul, cât și durabilitatea stropirii

Siguranță atunci când utilizați

În conformitate cu AAOS, persoanele care au o piele de mâncărime, dar nu au voie să îndepărteze stropirea pot folosi un uscător de păr sau un aer rece al ventilatorului pentru a -și ușura simptomele.

Indivizii ar trebui să -și acopere stropi cu o foaie de plastic înainte de a face un duș, deoarece splintul trebuie să rămână uscat.

Cei care pot scoate despicarea ar trebui să se asigure că pielea este uscată Înainte de a pune din nou splintul.

AAOS notează că oamenii ar trebui să solicite îngrijiri medicale imediate dacă experimentează oricare dintre următoarele:

 • Durere crescută sau severă
 • Un splint strâns
 • Dificultate de mișcare a degetelor
 • amorțeală
 • Un miros neplăcut care vine din splint
 • Arderea sau înțepăturile

Splints pentru copii

În unele cazuri, un profesionist din domeniul sănătății poate sugera utilizarea splintelor degetelor pentru copii.

Cu toate acestea, un părinte sau îngrijitor ar trebui să se verifice cu un pediatru înainte de a utiliza un splint pe copil, deoarece tratamentul cu un splint nu poate să nu fie Fii necesar sau recomandabil.

De exemplu, în conformitate cu Serviciul Național de Sănătate (NHS), copiii nu pot necesita tratament dacă au un deget declanșator, deoarece se rezolvă adesea de -a lungul timpului. Degetul declanșator este o afecțiune în care degetul este blocat într -o poziție îndoită și provoacă durere și rigiditate.

Cu toate acestea, stropi și întinderi de mână pot ajuta la îmbunătățirea simptomelor copilului.

NHS afirmă că medicii pot recomanda copilului să poarte o bretele de tip Splint sau Buddy dacă au o fractură, deoarece dispozitivele pot menține osul la loc. Un profesionist din domeniul sănătății poate, de asemenea, să sfătuiască copilul să facă unele exerciții de mână sigure acasă.

Un părinte sau îngrijitor ar trebui să folosească îngrijiri atunci când elimină splintul copilului pentru spălare sau alte motive. Când îl îndepărtează, ar trebui să sprijine degetul copilului pe o suprafață plană pentru a -l ajuta să -l mențină stabil și pe loc.

Un părinte sau îngrijitor al unui copil cu degetul de mazăre și sânge sub unghii ar trebui să caute imediat imediat asistență medicală. Societatea americană pentru chirurgia mâinii afirmă că, dacă un individ nu primește tratament imediat, degetul poate deveni deformat.

Rezumat

Splinturile degetelor sunt un tip de echipament medical care poate beneficiază persoanele care au un deget rănit. Splinturile cu degetele previn daunele suplimentare, asigură stabilizarea și pot ajuta la tratarea diverselor leziuni, cum ar fi tendoanele și fracturile deteriorate.

Oamenii pot cumpăra stropi de deget de la furnizorii online sau la o farmacie locală. Cu toate acestea, ar trebui să se verifice mai întâi cu un medic pentru a afla mai multe despre ce dispozitiv au nevoie pentru starea lor.

un părinte sau îngrijitor al unui copil cu un deget rănit ar trebui să contacteze imediat un medic, astfel încât degetul să facă degetul Nu se deformează de-a lungul timpului.

Știri medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .